Rolf Nilsson Kapplet

Hallands län

Information

600329-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rolf Nilsson Kapplet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolf Nilsson Kapplet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Rolf Nilsson Kapplet finns i.

Rolf Nilsson Kapplet har varit registrerat sedan 1989-05-23 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolf Nilsson Kapplet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

Rolf Nilsson Kapplet är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Rolf Nilsson Kapplet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rolf Nilsson Kapplet så kan ni göra det på telefon genom 0430-18823 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av lantbruksredskap.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolf Nilsson Kapplet och det är Nilsson, Rolf Erik Magnus som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,